"BEN HER YERDE VARIM" PROJESİ ÇALIŞMALARI OKULUMUZDA HAYATA GEÇİRİLDİ.

"Ben Her Yerde Varım" Projesi ile öğrencilerimizin hem meslekî bilgi ve becerilerini kullanması hem de çeşitli sosyal etkinlikler yoluyla toplumsal hayata dokunması hedeflenmektedir. Bunun yanı sıra meslekî eğitim, toplumda ihtiyaç duyulan tüm meslekler için nitelikli insan yetiştirilmesini hedeflediğinden sektörle yakın temâs halindedir. Dünyadaki teknolojik gelişimlerin baş döndürücü hızı sektördeki geleneksel normları etkileyerek yeni fırsatlar ve zorlukları da beraberinde getirmektedir. Tüm bu gelişmeler, meslekî eğitimin önemini gün geçtikçe daha da artırmaktadır. Bu değişime ayak uyduran ve kendini her gün yenileyen meslekî eğitim sistemimiz, öğrencilerimizi hızla değişen teknoloji ve üretim yöntemlerine paralel şekilde dinamik olarak yetiştirme gayreti içindedir.

28.03.2024 111