2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’nın 2023-2024 Dönemine İlişkin Çağrı Duyurusu ve Proje Rehberi Yayınlandı!

2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’nın 2023-2024 Dönemine İlişkin Çağrı Duyurusu ve Proje Rehberi Yayınlandı!

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından lise öğrenimine devam etmekte olan öğrencileri temel, sosyal ve uygulamalı bilim alanlarında çalışmalar yapmaya teşvik etmek, çalışmalarını yönlendirmek ve mevcut bilimsel çalışmalarının gelişimine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen 2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’nın 2023-2024 dönemine ilişkin Çağrı Duyurusu ve Proje Rehberi yayınlanmıştır.

07.11.2023 348

Bu yıl 55’incisi düzenlenecek yarışmanın başvuruları, Çağrı Duyurusunda belirtilen tarihlerde BİDEB Başvuru ve İzleme Sistemi üzerinden alınacaktır.

Lise seviyesinde öğrenim gören tüm öğrencilerimizi sürece katılmaya davet ediyoruz.

Yarışma kapsamında, 2023-2024 dönemine ilişkin başvuru sisteminde yer alan okul bilgileri aşağıda paylaşılmıştır. Proje sahibi öğrenciler başvuru sırasında okul bilgisi alanına aşağıda belirtildiği şekilde okul isimlerini yazmalı ve liste yardımından söz konusu okulu seçmelidirler.

Öğrenciler için okul listesine ulaşmak için tıklayınız.

Öğretmenler için okul listesine ulaşmak için tıklayınız.

ARBİS Kullanım Kılavuzu için tıklayınız.

E-BİDEB Başvuru Sistemi Kullanım Kılavuzu için tıklayınız.

Proje yazım şablonuna ulaşmak için tıklayınız.